• Verzending Nederland, Belgie, Duitsland Gratis vanaf €79!!!
  • Altijd binnen 2 werkdagen verzonden
  • Scroll door het menu rechtsboven voor ons gehele assortiment
Home » Herroepingsrecht en Garantie

Herroepingsrecht

Let op!

Planten zijn uitgesloten van recht op retour ivm versheid van het product. Op al onze andere producten heeft u het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag exclusief verzendkosten gecrediteerd. De kosten voor retour van uW locatie naar de webwinkel zijn eveneens voor eigen rekening. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van de vervoerder van uw keuze. Houd u er rekening mee dat u planten niet met elke vervoerder mag versturen. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ons geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via het contact formulier. Wij zullen vervolgens het verschuldigde bedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.”

Bewaar altijd je verzendbewijs om bij het eventuele zoekraken van uw retourpakket te kunnen aantonen dat u het pakket (naar het juiste adres) verzonden heeft.


Uitzondering maatwerk en (bloeiende) planten
op (bloeiende) planten en maatwerk zoals een arrangement speciaal op bestelling gemaakt geldt niet het herroepingsrecht zoals hierboven vermeld.  De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.”

Lichte schade of oneffenheden aan planten vallen niet onder garantie en retourrecht. (zie onderdeel lichte schade) 

Schade tijdens verzending

Wij verpakken je planten met de grootste zorg maar natuurlijk kan er tijdens verzending iets goed misgaan waardoor een plant of planten beschadigen. Meld schade altijd binnen 2 dagen na ontvangst van je bestelling. Meldingen na 2 dagen kunnen wij niet meer in behandeling nemen. 

Neem na ontvangst direct contact met ons op via het contactformulier en stuur voor een snelle afwerking foto's mee. Wij vergelijken je bestelling dan met onze foto's (gemaakt voor verzending) en kijken naar een zo best mogelijk en passende oplossing. Is er door jou een aanpassing geweest aan plant, pot of grond dan kunnen wij helaas geen passende oplossing meer bieden. 

Lichte schade

Een plant verliest in het gehele kweekproces en zijn leven blad. Door natuurlijke bladwissel of door selectie van de kwekers. Je kijkt niet graag tegen minder mooi blad, daarom verwijderen kwekers constant blad om een prachtige plant over te houden die geschikt is voor bij jou thuis. Maar ook op een later moment of tijdens verzending kan een blad verloren gaan. Geen paniek een slechter blad wegknippen zorgt ervoor dat de plant meer energy over heeft om nieuw blad aan te maken. Zo blijft een plant zich verjongen en er fris uit zien.

Pak dus gerust een schone schaar als een blad je niet bevalt.

De perfecte plek

Wij verkopen enkel gezonde planten van A1 kwaliteit.

Ieder huis is anders en elke plant reageert per omgeving anders. Naast de standaard verzorging per plant soort zijn er tal van oplossingen als jou plant het niet naar zijn zin heeft. Bericht ons dus gerust zodat wij je op weg kunnen helpen en jou plant te laten schitteren.